HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 16:25

KPSS TEKRAR KAMPINA YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi’nin etkinliğine katılımcılardan tam not
KPSS TEKRAR KAMPINA YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi, bu yıl farklı tarihlerde lisans, ön lisans ve ortaöğretim grupları için gerçekleşecek 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde sınava hazırlanan adayların genel konuları tekrarlayabilmesi amacıyla 'KPSS Genel Tekrar Kampı' başlattı. İlk gün yüzlerce adayın katılım gösterdiği ve salonu tıklım tıklım doldurduğu kampta, adaylar verilen eğitimlerden memnuniyet duyduklarını söyledi.
Altınordu Belediyesi, her alanda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her seviyede adayların KPSS’ye daha iyi hazırlanmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen ücretsiz 'KPSS Genel Tekrar Kampı' bugün start altı. Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Emrah Vahap Özkaraca’nın anlatımıyla ‘Vatandaşlık’ dersi ile başlayan eğitimlere yüzlerce aday katıldı. 4 gün boyunca saat 09.30 ile 18.00 arasında alanında uzman eğitmenler tarafından katılımcılara sınavda başarı sağlamaları için gerekli olan temel bilgiler ve stratejiler öğretilecek. Kampta, genel yetenek ve genel kültür konuları detaylı bir şekilde işlenecek.
BAŞKAN TEPE: “BU KENTTE YAŞAYAN HERKESİN YAŞAMINA DOKUNUYORUZ”
Kampa katılarak öğrencilerle başarı dileklerini paylaşan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Bu yıl bir ilki gerçekleştirdik. Altınordu Belediyesi farklı etkinliklerle bu kentte yaşayan herkesin yaşamına dokunacak. Katılımın oldukça fazla olduğunu görüyorum. Belediye olarak memnunuz ancak bu kadar arkadaşımızın atama için bekliyor olması elbette bizleri düşündürüyor. Umarız önümüzdeki yıl herkes atanmış olur. Girecek olduğunuz sınavda hepinize yürekten başarılar diliyorum” dedi.
ADAYLARDAN ALTINORDU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Salonu tıklım tıklım dolduran adaylar, verilen eğitimden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Kampa katılan Salih Kahraman, eğitimlerin verimli geçtiğini söyledi. Belediyenin ilk defa böyle bir çalışma yaptığını kaydeden Kahraman, “Ben bu sene derslere çalışamadığım için Altınordu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen KPSS Genel Tekrar Kampı’na katılmak için geldim. İlk defa Vatandaşlık dersi görüyorum. Çok verimli ve iyi hocalar getirilmiş. Şu ana kadar eğitimler güzel geçti. İnşallah bu kampın sınavda karşılığını alabiliriz” dedi.
‘BÖYLESİ BİR ORGANİZASYON BİZLER İÇİN GEREKLİYDİ’
Pınar Öztürk de, “Bu kamp biz adayların gerekliydi. Çünkü imkanı olan veya olmayan bir sürü arkadaşlarımız var. Sınava yakın bir süreçte ücretsiz olarak böyle bir tekrarın olması çok değerli. Bugünkü eğitimlerle birlikte genel bir bakış açısı kazandım. Hocamızın bunlara değinmesi de çok güzeldi. Bu nedenle Altınordu Belediyesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
‘BU EĞİTİMLERİN BİZE FAYDASI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’
Atama bekleyen İngilizce Öğretmeni Samime Kaçmaz, “Ben öncelikle Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye böyle bir etkinliğe öncü olduğu çok ama çok teşekkür etmek istiyorum. Bugün ilk tekrar derslerimizi yapmaya başladık. Bu şekildeki bir etkinliğe katılmak beni çok mutlu etti. Bu eğitimlerin bize faydası olacağını düşünüyorum. Çünkü bazı derslere çalışamamıştım. Bir eğitim temelim var ama buradaki derslerle eksik bilgilerimi tamamlıyorum” ifadelerin bulundu.
‘TEKRAR KAMPIYLA BİLGİLERİMİ TAZELİYORUM’
2014 yılından bu yana KPSS Sınavlarına girdiğini belirten Şeydanur Çevik, şöyle konuştu: “Altınordu Belediyesi’nin şehrimize getirdiği öğretmenleri ben sosyal medyadan takip ediyordum. Alanlarında gerçekten uzman olan, bizlere çok fazla katkısı olacak olan öğretmenleri seçerek buraya getirmişler. Onların burada olmasının mutlaka sınavda avantajını göreceğiz. Benim için bu eğitimler tekrar oluyor. Bilgimi tazeliyorum. Altınordu Belediyesi’nin yapmış olduğu bu kampın ücretsiz olması gayet güzel. Çünkü eğitimlere ücret veremeyen vatandaşlar var. Bu nedenle ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Öte yandan kamp; 2 Temmuz’da Tayfun Fazla ile Türkçe, 4 Temmuz’da Aydın Yüce ile Tarih ve 5 Temmuz’da Koray Karameşe ile Coğrafya eğitimleriyle devam edecek.




Anahtar Kelimeler : KPSS, TEKRAR, KAMPINA, YOĞUN, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler