HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2024 Salı Saat: 14:09

BİR UÇTAN BİR UCA TEMİZLİK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki birçok farklı noktalarda temizlik çalışması yapıyor.
BİR UÇTAN BİR UCA TEMİZLİK

GÜLYALI’DAN ÜNYE AKÇAY’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLADI
Bu kapsamda Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ilin ana arterlerinde bulunan yol kenarlarında, parklar ve kaldırımlarda genel temizlik çalışmasına devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sağlıklı bir kent ve temiz çevre için yoğun mesai harcıyor. Gülyalı ilçesinden başlayan temizlik çalışmaları Ünye Akçay sınırına kadar devam ediyor. Belirli periyotlar da yapılan çalışmalar ile şehre giriş yapan vatandaşlar temiz bir şehir ile karşılaşıyor.
ÇİM VE YABANİ OTLAR DA TEMİZLENİYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği çevre temizliği konusunda ekipler yoğun mesai harcıyor. Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ilin ana arterlerinde bulunan yol kenarlarında, parklar ve kaldırımlarda yabani ot ve çim temizliği gerçekleştiriyor. Bunun haricinde duyarsız kişiler tarafından çevreye atılmış olan çöpler de ekipler tarafından toplanarak geri dönüşüme gönderiliyor.
OTOYOL KENARLARI TEMİZLENİYOR
Çalışmalar kapsamında özellikle Altınordu, Fatsa, Ünye ve Gülyalı ilçelerindeki ana yollarda genel temizlik yapılıyor. Otoyol kenarları başta olmak üzere yürüyüş yolları, bulvarlar, yeşil alanlar ve mesire alanlarında gerçekleştirilen çalışmalar ile yerlere atılan pet şişe ve yiyecek ambalajları gibi atıklar temizlenerek çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor.
ÇÖPLER GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARINA ATILMALI
Atıklarını çöp kutularına dökmeyip yol kenarları, piknik alanları ve sahil kenarlarına atan kişilere tepki gösteren vatandaşlar ise atılan çöplerin oluşturduğu kötü görüntünün her geçen gün gelişen ve modern bir görünüm kazanan Ordu’ya yakışmadığının altını çiziyorlar.




Anahtar Kelimeler : BİR, UÇTAN, UCA, TEMİZLİK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler