HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:12

ALMANYA ORDU ARASINDAKİ BAĞLAR GÜÇLENECEK

BAŞKAN KARLIBEL, ALMANYA İLE ORDU ARASINDA İŞBİRLİĞİNİN ARTIRILMASI İÇİN GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ.
ALMANYA ORDU ARASINDAKİ BAĞLAR GÜÇLENECEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel ve beraberindeki heyet Hessen Bölgesi ziyaretinin ikinci gününde saat 09.30 da Almanya’nın bilim şehri olan yaklaşık 70 bin üyeli Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası‘nı (Ren-Main-Neckar Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası IHK Darmstadt) ziyaret ederek işbirliği için görüşmelerde bulundu.

Ziyarette Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel Ordu ve çevresinin ekonomik potansiyelini ve yatırım imkânlarını anlatırken, odalar ve şirketler arası işbirliğinin daha da gelişmesi için İHK Darmstadt’ın yöneticilerini Ordu’ya davet etti.
Toplantıya Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, Darmstadt Ren-Main-Neckar Sanayi ve Ticaret Odası’nın (IHK-Darmstadt) İş ve Lokasyon Bölümü Başkanı Martin Proba, IHK-Darmstad Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve Dış ilişkiler komisyonu üyesi Mehmet Kocagöl, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Yazılımcı Doç.Dr. Emrah Ekrem Karabağ, Muhittin Özcan, Atahan Karlıbel ve Ordu Sanayi ve Ticaret Odası (OTSO) heyetine rehberlik eden Sigarasız Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Şaşmaz katıldı.

İHK-Darmstadt yöneticileri Proba ve Kocagöl, Türkiye’den gelen misafirlerine Almanya’nın en önemli teknolojik bölgelerinden olan Ren-Main-Neckar bölgesi hakkında bilgi verdiler ve OTSO ile ilişkilerin gelişmesinin her iki oda için önemli olduğunu vurguladılar.
Toplantı; Yeni yılda her iki tarafın potansiyel envanteri üzerinde çalışmalar yapılmasına karar alınarak tamamlandı.




Anahtar Kelimeler : ALMANYA, ORDU, ARASINDAKİ, BAĞLAR, GÜÇLENECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler