HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:39

FATSA'DA SEL YARALARI SARILIYOR

Fatsa Belediyesi ekipleri yaşanan yoğun yağışların ardından ilçede meydana gelen sel felaketi sonrası, hızlı bir şekilde harekete geçerek kapsamlı bir temizlik ve hasar onarım çalışması gerçekleştirdi.
FATSA'DA SEL YARALARI SARILIYOR

Selin getirdiği olumsuzlukları en kısa sürede gidermek amacıyla, Fen İşleri, Kırsal Hizmetler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri kapsamlı bir çalışma yürüttü. Ekipler, su baskınlarından etkilenen bölgelerde yoğun mesai harcayarak sokaklar ve caddeleri temizledi, altyapıyı onardı, çamur ve moloz yığınlarını kaldırdı.
“DAHA GÜÇLÜ VE DAHA DİRENÇLİ BİR KENT OLMA YOLUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Belediye olarak, bu tür doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olup, gerekli tüm önlemleri alarak halkımızın güvenliği ve sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Unutmayalım ki, el birliğiyle ve dayanışma içinde her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Hep birlikte daha güçlü ve daha dirençli bir kent olma yolunda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : FATSADA, SEL, YARALARI, SARILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler