HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 17:39

Elektrik kesintileri çözüme kavuşturuldu

YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk ve ekibi, Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul’u, esnafın planlı enerji kesintileriyle ilgili taleplerini görüşmek üzere ziyaret etti
Elektrik kesintileri çözüme kavuşturuldu

YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk ve ekibi, Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul’u, esnafın planlı enerji kesintileriyle ilgili taleplerini görüşmek üzere ziyaret etti

Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası’na kayıtlı olan iş yerlerinin yaşanan elektrik kesintilerine dair talepleri incelenerek elektrik kesintilerinin YEDAŞ tarafından planlı bakım, onarım ve tesis yenileme faaliyetleri kapsamında yapıldığı tespit edildi. Bu kapsamda, esnafın taleplerini dinlemek üzere, YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk ve ekibi, Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul’u ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, bölgede kayıtlı esnaf hakkında bilgi alınarak, bölgedeki esnafın talepleri, Esnaf Odası Başkanı vasıtasıyla, YEDAŞ’a aktarıldı. Bölgede yapılan bu çalışmaların, önemi anlatılarak, planlı kesintilerin elzem durumlar dışında sanayi esnafını en az etkileyecek şekilde, gece saatlerinde ve pazar günleri yapılması planlandı. Yapılan ziyaret ile ilgili, Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul, memnuniyetini dile getirdi.

YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk Planlı Bakım Çalışmalarının Önemini Aktardı

YEDAŞ Ordu Bölge Müdürü Mustafa Öztürk, “Tüm iş süreçlerimizde, müşterilerimizin memnuniyeti bizler için ön plandadır. Yaptığımız planlı kesintiler, yatırım, bakım-onarım çalışmaları kapsamında ve yeni abonelik bağlantı aşamalarındaki enerjinin kesilmesi gereken durumlarda yapılmaktadır. Bu kesintiler, sürekli enerji temini, şebekenin iyileştirilmesi, arıza sayısının ve kesinti sürelerinin azaltılması gibi noktalarda büyük önem taşımaktadır. Ayrıca planlı kesintilerin başlama zamanından en az kırk sekiz (48) saat öncesinde kesintilerin tarihi, başlangıç ve sona erme zamanına ilişkin süreler YEDAŞ internet sitesinde paylaşılmakta ve bilgi talep eden tüm ilgili kullanıcılara kısa mesaj ve/veya elektronik posta gönderilerek bildirilmektedir. Sayın Hakan Yurdakul ile yaptığımız görüşmede, esnafların, yapılan planlı kesintilere ilişkin talepleri öğrenilmiş ve esnafın bu kesintilerden etkilenmemesi için, planlı bakım çalışmalarının gece saatlerinde ve pazar günleri yapılması planlanmıştır.” Dedi.




Anahtar Kelimeler : Elektrik, kesintileri, çözüme, kavuşturuldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler