HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 08:54

“Ünye Çamlık’ın Belediyeye Devri İçin Kararlıyız”

Yılmaz, seçim döneminde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in de benzer bir açıklama yaptığını, ancak seçimden sonra konunun unutulduğunu söyledi.
“Ünye Çamlık’ın Belediyeye  Devri İçin Kararlıyız”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Çamlık'ın devri konusunu yeniden gündeme taşıdı ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Yılmaz, Ünyeli vatandaşların yıllardır Ünye Çamlık'ın Ünye Belediyesi'ne devredilmesini talep ettiklerini belirtti. Kendi belediye başkanlığı döneminde Çamlık'la ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra devrini gerçekleştireceklerini, ancak görev süresinin yetmediğini ifade etti. Bu konunun kendisi için bir ukde olarak kaldığını belirten Yılmaz, 31 Mart seçimleri öncesi adaylığı sırasında Ünye Çamlık'ın devrini göreve gelir gelmez gerçekleştireceklerini açıkladığını hatırlattı.

Yılmaz, seçim döneminde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in de benzer bir açıklama yaptığını, ancak seçimden sonra konunun unutulduğunu söyledi. 

Ünye'deki yaklaşık 50 Sivil Toplum Kuruluşunun Çamlık'ın devri için bir araya gelerek Sayın Güler'i ziyaret ettiklerini, ancak Güler'in "Tek başıma yetkili değilim. Meclis gündemine getirip getirmeme konu-sunda arkadaşlarımızla değerlendirip, karar vereceğim" şeklinde bir açıklama yaptığını öğrendiğini belirtti. 

Bu durumun, seçim döneminde söylediği "Ordu'yu kendisinin yönetmediği" sözlerini doğruladığını dile getirdi.

Yılmaz, Hilmi Güler'in bu konuda tek başına iradesi olmadığını ve topu taca attığını savunarak, Ünyeli  vatandaşlara yanlış adrese gittiklerini, İstanbul'a gitmeleri halinde Çamlık meselesinin çözüleceğini ifade etti. Hilmi Güler'in de İstanbul'daki ekibe soracağını ve cevaba göre meclise sunup karar vereceğini belirtti.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler