HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 10:15

CHP Fındık Mitingi İçin Harekete Geçti

TMO fındık alım fiyatının beklentinin altında olması durumunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'inde katılımıyla Giresun'da bir miting düzenlenecek.
CHP Fındık Mitingi İçin Harekete Geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Giresun Belediyesi'nin performansını değerlendirdiği basın toplantısında, çay ve fındık üreticilerinin sorunlarına dikkat çekti. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte üreticinin merakla beklediği fındık fiyatlarına değinen Şenyürek, fındık fiyatının beklentinin altında olduğu takdirde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla Giresun'da fındık mitingi düzenlenebileceğini açıkladı.

Şenyürek, açıklamasında şunları söyledi:

"Fındık sezonu yaklaşıyor ve çiftçilerimiz fındık fiyatlarını merakla bekliyor. Giresun'da 80 binden fazla üreticimiz bulunmakta ve girdi maliyetlerinde ciddi artışlar yaşanmaktadır. Bu nedenle, bu yıl açıklanacak fındık alım fiyatı son derece önemlidir. Çay mitinginde olduğu gibi, bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölge il başkanları olarak Giresun'da bir fındık mitingi düzenlenmesi için genel başkanımızla görüşmeler yapacağız."

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : CHP, Fındık, Mitingi, İçin, Harekete, Geçti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler