HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 15:15

Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Aydıntepe Merkez Cami Yaz Kur'an Kursunu ziyaret ede-rek öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi.
Yaz Kur'an Kurslarına Yoğun İlgi

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Aydıntepe Merkez Cami Yaz Kur'an Kursunu ziyaret ede-rek öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi. Yaz Kur'an Kursları, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibariyle ilçede 300 cami, 20 Kur'an Kursu ve 12 okulda 6.500'ün üzerinde öğrencinin katılımıyla başladı. Kurslar, İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde, Kur'an kurslarında, okullarda ve uygun mekanlarda düzenleniyor.

Müftü Okuş, kursların önemine değinerek katılımın artacağını ifade etti ve kayıtların 8 Tem-muz 2024 Pazartesi gününe kadar devam edeceğini belirtti. Ayrıca, İmam Hatip Lisesi pansi-yonunda yatılı erkek öğrencilere, Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdun-da ise yatılı kız öğrencilere yönelik Yaz Kur'an Kursları düzenleniyor. Bu yatılı kurslara toplam 250 öğrenci katılıyor.

Yaz Kur'an Kursları, 16 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. Müftü Okuş, kurslarda görev alan tüm din görevlilerine başarılar dileyerek, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeleri ve dini bilgiler edinmeleri açısından bu kursların büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.




Anahtar Kelimeler : Yaz, Kur'an, Kurslarına, Yoğun, İlgi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler