HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 16:18

Samsun, Ordu ve Giresun'a dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahminlerine göre, bugün Ordu'da kuvvetli yağış bekleniyor. Yetkililer, vatandaşları sel, su baskını ve ani yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Samsun, Ordu ve Giresun'a dikkat!

Ordu'da bugün meteoroloji uzmanları, yoğun yağışların gün boyunca şehir genelinde etkili olacağı konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle su baskınlarının önlenmesi için vatandaşların tedbirli olması gerektiği belirtildi. Yağışların günlük hayatı olumsuz etkileyebileceği, trafik akışında aksamalara ve tarım alanlarında zararlara yol açabileceği vurgulandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ordu ve çevresinde öğleden sonra başlayacak yağışların gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Şiddetli yağışların özellikle dere yataklarında ve alçak kesimlerde su taşkınlarına neden olabileceği uyarısında bulunuldu.

Yetkililer, vatandaşların su birikintilerinden uzak durmalarını, dere kenarlarında bulunan yerleşim alanlarında dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını tavsiye etti. Trafikte oluşabilecek aksamaların önüne geçilmesi için sürücülerin hızlarını düşürmeleri ve güvenli sürüş kurallarına uymaları gerektiği ifade edildi.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Samsun, Ordu, ve, Giresun'a, dikkat!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler