HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 18:33

Altınordu’da Adaylara KPSS Motivasyonu

Her seviyede adayların KPSS’ye daha iyi hazırlanmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen ücretsiz KPSS Genel Tekrar Kampı sona erdi.
Altınordu’da Adaylara KPSS Motivasyonu

Altınordu Belediyesi'nin bu yıl farklı tarihlerde lisans, ön lisans ve ortaöğretim grupları için düzenlenecek olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) öncesi adayların hazırlıklarını desteklemek amacıyla düzenlediği KPSS Genel Tekrar Kampı tamamlandı. Yüzlerce adayın katıldığı ve 4 gün süren eğitimlerde adaylar, sayılı günlerin kaldığı sınavlar öncesi bilgilerini pekiştirme fırsatı buldu.

Altınordu Belediyesi, her alanda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her seviyede adayların KPSS’ye daha iyi hazırlanmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen ücretsiz KPSS Genel Tekrar Kampı sona erdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen kampta, Emrah Vahap Özkaraca ile Vatandaşlık, Tayfun Fazla ile Türkçe, Aydın Yüce ile Tarih ve Koray Karameşe ile Coğrafya eğitimleri verildi. 

4 gün süren ve yüzlerce adayın katıldığı etkinlikte, katılımcılara sınavda başarı sağlamaları için gerekli olan temel bilgiler ve stratejiler anlatıldı. KPSS'nin farklı düzeylerindeki sorular üzerinde pratik yaparak sınav stratejilerini geliştirdi. Yoğun tempoyla geçen günlerde, adaylar hem akademik bilgilerini pekiştirme hem de sınav stresiyle başa çıkma konularında deneyim kazandı.

YÜZLERCE ADAYA VERİMLİ ÇALIŞMA 

ORTAMI SUNULDU

Kampın son gününde yapılan değerlendirmelerde, katılımcıların kamptan memnun kaldıkları ve sınav öncesindeki son hazırlıklarını tamamlama konusunda güven kazandıkları vurgulandı. Adaylar, etkinliğin kendilerine verimli bir çalışma ortamı sağladığını ve sınav öncesi motivasyonlarını artırdığını belirtti. Organizasyonun düzenlenmesinde Altınordu Belediyesi’ne teşekkür eden katılımcılar, KPSS sürecinde kendilerini destekleyen bu tür etkinliklerin önemine işaret ettiler. 

'AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN 

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kampın sadece sınav hazırlıklarına akademik anlamda destek sağlamakla kalmadığını, aynı zamanda sınava girecek olan adayların motivasyonunu artırarak onların başarılarına katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Tepe, "Bilgiye ve bilime dayalı bir toplum inşa etmek, belediyemizin öncelikli hedeflerinden biridir. KPSS Genel Tekrar Kampımız da bu vizyonun bir parçası olarak, sınava girecek adaylarımızın bilgi birikimlerini ve yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Yerel yönetimler olarak gençlerimizin eğitim ve kariyer yolculuklarında yanlarında olmak ve destek olmak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu vesileyle aday kardeşlerimizin sınav sürecinde ve sonrasında onlara güven veren, onları cesaretlendiren tüm eğitimcilerimize ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım. Hep birlikte, daha aydınlık bir yarın için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Altınordu’da, Adaylara, KPSS, Motivasyonu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler