HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 16:57

BAŞVURULAR BUGÜN AÇILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), KYK yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan “Seyahatsever” projesi için başvuruların açıldığını resmen duyurdu.
BAŞVURULAR BUGÜN AÇILIYOR

GSB Seyahatsever Projesi: Gençler İçin Ücretsiz KYK Konaklama İmkanı

 Bu proje, 8 Temmuz ile 25 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak ve 18-30 yaş arası gençlere KYK yurtlarında maksimum 5 gün boyunca ücretsiz konaklama fırsatı sunacak.

2024 GSB Seyahatsever projesi, gençlerin Türkiye’yi keşfetmeleri ve yaz dönemini KYK yurtlarında ücretsiz olarak geçirmeleri için bir fırsat olarak sunuluyor. Proje kapsamında, deprem bölgesi haricindeki illerde bulunan 1 kız ve 1 erkek yurdu gençlere hizmet vermeye başlayacak.

Başvuru Detayları

Konaklama için başvurular, rezervasyon yapılacak yurda en az bir gün öncesinden 444 0 472 (ALO GSB) numarasını arayarak isim, soyisim ve T.C. kimlik numarası ile yapılması gerekiyor.

Projenin Amacı

Seyahatsever projesi, gençlerin Türkiye’nin çeşitli bölgelerini keşfetmelerini ve kültürel deneyimler yaşamalarını amaçlıyor. Ayrıca, gençlerin yaz tatillerini KYK yurtlarında ücretsiz konaklayarak değerlendirmelerini sağlamak ve bu süreçte yeni dostluklar kurmalarına olanak tanımak hedefleniyor.




Anahtar Kelimeler : BAŞVURULAR, BUGÜN, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler