HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 14:18

FATSA’NIN SAKLI CENNETİ: GAGA GÖLÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm alanında hayata geçirdiği yatırımlarla Ordu, her alanda adından söz ettiren bir il olmaya devam ediyor.
FATSA’NIN SAKLI CENNETİ: GAGA GÖLÜ


BAŞKAN GÜLER’İN TURİZME KAZANDIRDIĞI GAGA GÖLÜ KARADENİZ’İ ZİYARET EDENLERİN YENİ GEZİ ROTASI OLDU
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in park, mesire ve turistik özelliği bulunan alanları halka kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında doğaya uyumlu şekilde tabiat parkı haline getirilen Fatsa Gaga Gölü, Karadeniz’i ziyaret edenlerin gezi rotasına eklediği alanlardan biri oldu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizm alanında hayata geçirdiği yatırımlarla Ordu, her alanda adından söz ettiren bir il olmaya devam ediyor. Bu kapsamda göreve geldiği günden bu yana Ünye Çamlık; Altınordu Durugöl, Kordon, Yoroz, Ihlamur ve Erguvan Park, Büyük Melet Projesi, Çamlı Köşk, Cumhuriyet Engelsiz Park, Tayfun Gürsoy Parkı; Fatsa Adası, Fatsa Bolaman, Fatsa Yalıköy Park’ı halkın keyifle vakit geçirebileceği yaşam alanına dönüştüren Başkan Güler, son olarak Fatsa Gaga Gölü Tabiat Park’ı her gün yüzlerce insanın ziyaret ettiği bir turizm merkezine dönüştürdü.
PROJEDE HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ
Her detay düşünülerek tasarlanan tabiat parkı, ziyaretçilere yürüyüş yolları, büfe, WC, mescit, çeşme gibi olanakların yanı sıra seyir terası, salıncak, fotoğraf çekim alanları sunuyor. Ayrıca, otopark ve kent mobilyalarıyla da konforlu bir yapı kazanan park, Ordu'nun turizm potansiyelini artırmaya katkı sunacak.
ZİYARETÇİLER HAYRAN KALIYOR
Yapılan çalışmalara hayran kalan ve eğlenceli zaman geçirdiklerini belirten ziyaretçiler Başkan Güler’e teşekkür ederek, “Çok güzel bir çalışma olmuş. Birilerinin güzel şeyler düşünüp hayata geçirmesi çok güzel. Genellikle işler ranta yönelik olurdu ama burada güzel işler yapılmış. Çok keyifli bir yer. Yurt dışında gezdiğimiz Avrupa ülkelerini andıran bir görünüm kazanmış. Başkanımıza ve emek veren herkese bu alanı buraya kazandırdığı için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : FATSA’NIN, SAKLI, CENNETİ:, GAGA, GÖLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler