HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 12:46

CHP’de Nilgün Yılmaz seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde, Nilgün Yılmaz yeniden başkanlık görevine getirildi.
CHP’de Nilgün Yılmaz seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde, Nilgün Yılmaz yeniden başkanlık görevine getirildi. Mevcut Başkan Sakine Kuzu ile önceki başkan Nilgün Yılmaz’ın yarıştığı seçimde Yılmaz, CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Seçimde, Nilgün Yılmaz 108 oy alarak zaferini ilan ederken, mevcut başkan Sakine Kuzu 99 oyda kaldı.

Nilgün Yılmaz, geçen yılın sonuna kadar 6 yıl boyunca CHP İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmıştı. Başkanlık görevine geri dönmesiyle birlikte Yılmaz, kadın kollarının çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceklerini belirterek, "Kadınların siyasette daha aktif rol alması için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Yeni dönemde, kadın kolları olarak kadın hakları, eşitlik ve sosyal adalet konularında daha güçlü adımlar atacaklarını ifade eden Yılmaz, "Birlik ve beraberlik içinde, Ordu’daki kadınlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Başkanlık görevini devreden Sakine Kuzu ise yaptığı konuşmada, "Görev sürem boyunca destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nilgün Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyorum," dedi.

Bu değişiklikle birlikte CHP Ordu İl Kadın Kolları, yeni başkanları Nilgün Yılmaz liderliğinde çalışmalarına devam edecek.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : CHP’de, Nilgün, Yılmaz, seçildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler