HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 12:53

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİNE DONANIMLI BAŞKAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına Mesut Yeşiltepe atandı.
İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİNE DONANIMLI BAŞKAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde kadrolar yeniden düzenleniyor. Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Altınordu Belediyesi'nde göreve başlayan Şehir Plancısı Mesut Yeşiltepe, Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı olarak atandı.

Daha önce görevi devralan Feyzullah Taner Şendere'nin vekaleten yürüttüğü başkanlık görevine, son yapılan atama ile Mesut Yeşiltepe getirildi. Bu atama ile birlikte, İlhan Yılmaz'ın yerine görevi devralan ve vekaleten görev yapan Feyzullah Taner Şendere'nin görev süreci sona ermiş oldu.

Mesut Yeşiltepe, Altınordu Belediyesi'nde edindiği deneyimlerle, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde şehir planlaması ve imar alanında yeni dönem çalışmalarına liderlik edecek.

Mesut Yeşiltepe kimdir?

1976 yılında Samsun’da doğdu ve ilk ve orta öğrenimini Samsun’da tamamladı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ-Ankara) Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Şehir Planlama Anabilim Dalında tamamladı.

 1999 yılında Ankara’da JAPAN INTERNATIONAL COPERATION ADENCY (JICA) adına uzman şehir plancısı olarak iş hayatına başladı. 2000-2005 yılları arasında coğrafi bilgi sistemleri sektörünün önde gelen firmalarından olan BAŞARSOFT Bilgi Teknolojileri AŞ ve NETCAD Yazılım AŞ firmalarında uzman, eğitimci ve koordinatör olarak görev yaptı. Askerlik hizmetini 2003 yılında tamamlamıştır. 2005 yılından itibaren Karadeniz Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde araştırmacı olarak, 2018-2019 yılları arasında da Altınbaş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak akademik çalışmalar yürüttü.

 2012-2014 yılları arasında uluslararası alanda faaliyet gösteren TOMTOM Firmasında kalite uzmanı ve koordinatörü olarak çalıştı. 2014 yılında UZMAN PLANLAMA adıyla kendi firmasını kurarak 2023 yılına kadar kentsel tasarım, kent planlama, coğrafi bilgi sistemleri ve kentsel dönüşüm alanlarında ulusal düzeyde birçok proje ve çalışmaya imza attı. 2024 yılında  Altınordu Belediyesi’nde şehir plancısı olarak görev almıştır ve halen  Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Daire Başkanı görevini yürütmektedir.

 Kariyer yaşamı boyunca ayrıca 4 adet ulusal tasarım yarışmalarında ödül alan ekiplerde şehir plancısı olarak yer aldı. 2 adet yayını ve birçok eğitim sertifikası mevcuttur. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 3 çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İMAR, VE, ŞEHİRCİLİK, DAİRESİNE, DONANIMLI, BAŞKAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler