HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 14:39

Talep ve Öneriler Dinleniyor

Başkan Tavlı, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Talep ve Öneriler Dinleniyor

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Şehrimizi vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda ortak akıl ile yönetmeye devam ediyoruz" diyerek Halk Günü etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Halk Günü etkinliğinde yoğun bir katılım olduğu gözlemlendi. Vatandaşlar, altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi gibi çeşitli konulardaki taleplerini Belediye Başkanı'na iletti. Başkan Tavlı, iletilen taleplerin titizlikle değerlendirileceğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Ayrıca, şehirde yürütülen projeler ve yeni planlanan çalışmalar hakkında da bilgilendirme yaptı.

Başkan Tavlı, "Halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinlemek, belediye hizmetlerimizin kalitesini artırmak için büyük önem taşıyoruz, Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışıyla Ünye'mizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Halk Günü etkinliklerinin belirli periyotlarla devam edeceğini ve vatandaşların her zaman görüş ve önerilerine açık olduklarını vurgulayan Başkan Tavlı, bu tür etkinliklerin belediye-vatandaş ilişkilerini güçlendirdiğini sözlerine ekledi.

 




Anahtar Kelimeler : Talep, ve, Öneriler, Dinleniyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler