HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 16:22

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi’nden destansı filmler
AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü, Açık Hava Sinema Günleri’nde destansı filmler ile anıyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ve askeri başarılarını konu alan Atatürk 1 ve Atatürk 2 filmlerini vatandaşlarla buluşturan Altınordu Belediyesi, birliktelik mesajı verdi.
Altınordu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli anma programları düzenledi. Bu kapsamda Açık Hava Sinema Günleri ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ve askeri başarılarını konu alan Atatürk 1 ve Atatürk 2 Filmlerini vatandaşlarla buluşturdu. Akyazı Sahili Ücretsiz Otopark Alanı’ndaki etkinliğe Ordu Valisi Muammer Erol, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilginin olduğu film gösteriminde Altınordu Belediyesi vatandaşlara, patlamış mısır ve gazoz ikramında bulundu. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı film gösterimleri, katılımcılar tarafından oldukça beğenildi.
EL EMEĞİ STANTLARI DA AÇILDI
Alanda Altınordu Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi’nde yıl boyunca çeşitli alanlarda kurs alan kursiyerler ve girişimciler için de stantlar kuruldu. Kursiyerler ve girişimciler, el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşların beğenisine sundu.
BAŞKAN TEPE: “BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, film gösterimlerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne yönelik hazırladığımız Destansı Filmler serimizin ilkini Ordu Valimiz Sn. Muammer Erol’un ve hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Bağımsızlığımıza ve hürriyetimize kavuşmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ve askeri başarılarını konu alan Atatürk filmlerini halkımızla buluşturduk. Bir kez daha gördük ki, uğruna nice şehitler verdiğimiz bu vatana ve atalarına bağlı milletimiz var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Hemşehrilerimizin yoğun katılımı ve memnuniyeti ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bu vesileyle vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
VATANDAŞLARDAN ALTINORDU BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR
Film gösterimine katılan vatandaşlardan Ebru Arslan, “Bu filmleri daha önce sinemada da çok beğenerek izlemiştim. Tekrar izleme fırsatı bulunca da buraya gelmek istedik. Büyük bir hizmet. Yapılan etkinlikten dolayı çok memnunuz” dedi.
Emrah Arslan ise, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde belediyemizin böyle bir etkinlik hazırlaması bizi çok memnun etti” ifadelerinde bulundu.
Zehra Akdemir de herkes için güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti.
Bir diğer vatandaş Çiçek Öztürk, tatil için memleketine geldiğini belirterek, “Ulaş beyin bu etkinliklerini görünce çok hoşuma gitti. Bu fırsatı kaçırmak istemedim. Ulaş Beyin özellikle insanların içerisinde sanki halktan birisiymiş gibi oturması, insanlarla rahat sohbet etmesi, araya bir mesafe koymaması da ayrıca çok hoş bir davranış” diye konuştu.
Film gösterimine gelen Halit Köroğlu, “Böyle etkinlikleri düzenlenmesine vesile olan başta Başkanımız Ulaş Tepe’ye teşekkür ederiz. Bizim açımızdan çok güzel bir etkinlik. Gayet memnunuz” şeklinde konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler