HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2024 Pazar Saat: 18:23

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN BÖLGENİN DONANIMLI KADINLAR PLAJI

Ünye’nin tam donanımlı bir tesisi kadınların hizmete sunduğunu belirten AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Başkan Tavlı’nın Ünye için bir şans olduğunu söyledi
ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN BÖLGENİN DONANIMLI KADINLAR PLAJI

Başkan Tavlı, “Bölgemizde Sosyal Belediyecilikte Marka Haline Geldik”

Bölgede sosyal belediyecilik projeleri ve yatırımları ile marka haline geldiklerinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Yeni Kadınlar Plajı açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün değerli hanımefendi kardeşlerimiz gönül rahatlığı ile vakit geçirebilecekleri bir tesisin açılışı gerçekleştirdik. Burada kadınlarımız rahat bir ortamda sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekler. Hayırlı olsun.” Dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat, “Hüseyin Başkan Ünye İçin Bir Şans”

Ünye’nin tam donanımlı bir tesisi kadınların hizmete sunduğunu belirten AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Başkan Tavlı’nın Ünye için bir şans olduğunu söyledi. Milletvekili Hamarat, “Ünye ilk kez belediye yönetimi açısından bu kadar şanslı. 20 yıldan fazladır memlekete hizmet diyoruz. Bizden belediye başkanı arkadaşlarımız da oldu. Ama sadece ve sadece gecesi ve gündüzüyle başka hesaplar katmadan Ünye’ye hizmet eden Hüseyin Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Işık, “Çok Kıymetli Bir Hizmet”

Kadınlar plajının açılışında konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise yapılan bu hizmetten dolayı Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Alparslan, “Ünye Son Dönemde Atılımlarla Dikkat Çekiyor”

Son dönemde Ünye Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında ortaya koyduğu atılımlarının dikkat çektiğin kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise “Ünye’nin her açıdan yaşanabilir bir kent olması noktasında yaptığı çalışmalarla göz dolduran Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hacıimamoğlu, “Ünye Hep Bir Adım İleri Gidiyor”

Ünye’nin son dönemde yatırımlarla hep bir adım daha ileri gittiğinin altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ise yaptığı konuşmada, “Hüseyin Tavlı Başkanı’nın Ünye’de ortaya koyduğu sayısız eserler nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Diktepe, “Kadınlarımız İçin Çok Güzel Bir Tesis Oldu”

Ünye Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir ise açılışta yaptığı konuşmada çok donanımlı hazırlanan tesisini kadınlar için çok önemli bir lokasyon olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleştirilerek hizmete girdi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler