HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 13:15

Şehit Aileleri ve Muharip Gazilere Özel Deniz Turu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Fatsa’da ilk etkinlik Şehitlik Anıtı önünde anma merasimi ile başladı.
Şehit Aileleri ve Muharip Gazilere Özel Deniz Turu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Fatsa’da ilk etkinlik Şehitlik Anıtı önünde anma merasimi ile başladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından din görevlisi İbrahim Sine tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve sonra Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Oran tarafından dua yapıldı. Buradaki tören Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve diğer protokol üyelerinin şehit mezarlarına gül bırakması ile sona erdi. Günün ikinci etkinliği ile Sahil Güvenlik 97.Bot Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve muharip gazilere Sahil Güvenlik Botu ile deniz gezisi şeklinde oldu. Fatsa Limanından Sahil Güvenlik Gemisi denize açılan şehit aileleri ve muharip gaziler günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. 

“BİZİM İÇİN GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Fatsa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Basri Dağlıoğlu deniz gezisi sonrası yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi şöleni dolayısıyla burada çok güzel etkinlikler yapıldı. Fatsa Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Sahil Güvenlik Komutanlığımız bize gemi tahsis etti denizi gezdik, çok güzel bir gün oldu. Allah memleketimize bir daha böyle zor bir dönem daha yaşatmasın.” dedi.  

Muharip Gazilerden Yılmaz İyinik ise “15 Temmuz dolayısıyla Sahil Güvenlik Gemimizde dolaştık, tur yaptık çok güzel oldu. Allah ileride inşallah bir daha nasip eder tekrar geliriz böyle tur yaparız. Bu şekilde arkadaşlarla hemhal oluruz buluşuruz. Bizim için çok güzel bir gün Allah utandırmasın her şey güzel oldu.” diye konuştu.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Şehit, Aileleri, ve, Muharip, Gazilere, Özel, Deniz, Turu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler