HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 15:50

Altınordu'da Şehitler İçin Pide ve Lokma Dağıtıldı

Altınordu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, kentteki camilerde ve nüfus yoğunluğu olan bölgelerde şehitler için pide ve lokma dağıtımı gerçekleştirdik.
Altınordu'da  Şehitler İçin Pide ve Lokma Dağıtıldı

Altınordu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, kentteki camilerde ve nüfus yoğunluğu olan bölgelerde şehitler için pide ve lokma dağıtımı gerçekleştirdik.

Altınordu Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, kentteki Akyazı Camii, İmam Hatip Camii ve Orta Camii'nin yanı sıra Tahıl Pazarı ile Ceren Özdemir Meydanı'nda pide ve lokma dağıtımı gerçekleştirdi. Vatandaşlar, belediyenin bu yöndeki çalışmalarını milletimizin ortak değerlerine sahip çıkma ve birlikte güçlenme adına önemli bir adım olarak nitelendirerek Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 

BAŞKAN TEPE: "TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ"

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlerimizi anarken, halkımızla bir arada olmanın ve bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bugün kentimiz genelinde şehtilerimizin aziz ruhları için camilerimizin önünde lokma ve pide dağıtımı gerçekleştiriyoruz" dedi.




Anahtar Kelimeler : Altınordudan, Şehitler, İçin, Pide, ve, Lokma, Dağıtımı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler