HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Temmuz 2024 Salı Saat: 10:47

KoşuyORDU, Karagöl'ün Zirvesinde!

Giresun'un eşsiz doğasında yer alan Karagöl Dağları, bu yıl ülkemizin dört bir yanından katılan 75 lisanslı doğa sporcusuna ev sahipliği yaptı
KoşuyORDU, Karagöl'ün Zirvesinde!

Giresun'un eşsiz doğasında yer alan Karagöl Dağları, bu yıl ülkemizin dört bir yanından katılan 75 lisanslı doğa sporcusuna ev sahipliği yaptı. Giresun Doğa Sporları Kulübü (GIDOSK) tarafından organize edilen Doğa Sporları Şenliği'ne KoşuyORDU koşu takımı da katılım sağladı.

KoşuyORDU, 8 kişilik bir ekip ile şenliğe katılarak yüksek irtifa dağ koşusu gerçekleştirdi ve Karagöl'ün zirvesine koştu. KoşuyORDU kaptanı Tan Aşkan, etkinliğe katılan diğer sporculara KoşuyORDU grubu ve Trail koşusu hakkında detaylı bilgi verdi. KoşuyORDU'nun başarılı sporcusu Vehbi Bekar ise yüksek irtifa dağ koşusunun teknik sunumunu gerçekleştirdi.

Üç gün süren etkinlik boyunca sporcular, 2500 ile 3100 metre yüksekliğe sahip Karagöl Dağları'nda dağ koşusu, bisiklet ve trekking gibi çeşitli doğa sporları yaparak doğayla iç içe unutulmaz anlar yaşadılar. Bu şenlik, doğa sporlarına olan ilginin artmasına ve doğaseverlerin bir araya gelerek deneyimlerini paylaşmasına olanak sağladı.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : KoşuyORDU, Karagöl'ün, Zirvesinde!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler