HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Temmuz 2024 Salı Saat: 16:22

VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNULDU

Giresun Belediyesi, Muharrem ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara Belediyenin kendi Aşevinde pişirilen aşure ikramında bulundu.
VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMINDA BULUNULDU

Aşure Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’ndaki belediye binası önünde hazırlanan stantta, Belediye Başkanı Fuat Köse vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.

Belediye Başkanı Fuat Köse, aşure dağıtımıyla birlikte vatandaşların bir araya gelmesini ve birlikte hoş bir gün geçirmelerinin amaçlandığını belirtti.

Aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Köse, bu tür etkinliklerin toplumun dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade ederek; “Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise, belediye tarafından hazırlanan aşurenin tadını çıkararak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcıları Özer Pazarlı, Volkan Turgut, Mehmet Ali Akten ve Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’da katıldı.




Anahtar Kelimeler : VATANDAŞLARA, AŞURE, İKRAMINDA, BULUNULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler