HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 11:07

'Geçim Olmazsa Seçim Olur!'

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, Karadenizli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri ile birlikte partinin Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.
'Geçim Olmazsa Seçim Olur!'

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, Karadenizli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri ile birlikte partinin Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Görüşmede fındık fiyatı gündemdeydi.

Seyit Torun, "Fındıktan geçim olmazsa, gündemde seçim olur. Fındık üreticisine hakkını vermezseniz bütün meydanlar bizim olur!" diyerek fındık taban fiyatlarının önemini vurguladı. Torun, fındık üreticilerinin haklarını savunma konusundaki kararlılıklarını dile getirerek, "Fındık taban fiyatlarını gündeme taşıyarak üreticilerimize umut olan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i, Karadeniz Milletvekillerimiz ile ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik" dedi.

Bu ziyaret, fındık üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm arayışlarını hızlandırmak amacıyla gerçekleştirildi. CHP milletvekilleri, fındık üreticilerinin haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti.




Anahtar Kelimeler : 'Geçim, Olmazsa, Seçim, Olur!'

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler