HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 12:55

YUNUS EMRE ERGÜNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Fatsa Fen Lisesi öğrencisi Yunus Emre Ergün, 15 Temmuz’da düzenlenen yarışmada kazandığı ödülü şehit ve gazi ailelerine bağışladı.
YUNUS EMRE ERGÜNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Fatsa Fen Lisesi öğrencisi Yunus Emre Ergün, 15 Temmuz’da düzenlenen yarışmada kazandığı ödülü şehit ve gazi ailelerine bağışladı. Ergün, başarısını toplumun önemli değerlerine olan duyarlılığıyla birleştirerek örnek bir davranış sergiledi. Öğrencinin bu anlamlı hareketi, hem ödülün değerini artırmış hem de takdir toplamıştır.

Fatsa Fen Lisesi Öğrencisi Yunus Emre Ergün İlçede düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile yapılan Kompozisyon  yarışmada kazandığı maddi ödülü alır almaz sahnede yaptığı konuşma ile 15 Temmmuz Şehit ailelerine ve gazilerine bağışladığını duyurdu.

Yunus Emre nin bu tavrı Başta İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsalılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Kaymakam Avni KULA, Emre nin yanına giderek özel olarak tebrik etti.

Yunus Emre Ergün yaptığı kısa konuşmada 8 yıl öncede ilk bağışımı Kumbaramı  boşaltarak

yapmıştım bu akşam da içimden böyle bir duygu seli aktı o anda karar verdim ve sunucu öğretmenimize söyledim  oda beni kırmadı mikrofunu verdi. Çok mutlu oldum. Bu vatan kolay kazanılmadı geçmişimizi asla unutmamalıyız dedi.

Orducu




Anahtar Kelimeler : YUNUS, EMRE, ERGÜNDEN, ANLAMLI, BAĞIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler