HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 15:12

Cihat Albayrak Cittaslow Yönetiminde!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Uluslararası Belediyeler Birliği Cittaslow üyeleri ile gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu
Cihat Albayrak Cittaslow Yönetiminde!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Uluslararası Belediyeler Birliği Cittaslow üyeleri ile gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek'in Türkiye Koordinatörlüğü görevine seçildiğini belirten Albayrak, kendisini tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Albayrak, "Yönetim Kurulu Üyeliği görevini şahsıma layık gören Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 33 ülkeden 301 üye şehri bulunan ve ‘Sakin Şehirler Ağı’ olarak da adlandırılan Cittaslow’a ülkemizden üye olan 27 belediyemiz ile birlik içerisinde çalışmalar yapacağız. Şehrimize hizmet ederek gelişimine devam ettireceğiz. Ülkemize ve Perşembe’mize hayırlı olsun," dedi.

Başkan Albayrak, bu önemli görevle birlikte Perşembe'yi ve diğer sakin şehirleri daha iyi bir geleceğe taşıma konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Cittaslow ağına üye olan belediyelerle iş birliği içerisinde, şehirlerin gelişimini ve sakin yaşam standartlarını korumayı hedeflediklerini vurguladı.




Anahtar Kelimeler : Cihat, Albayrak, Cittaslow, Yönetiminde!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler