HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 10:14

ORDU İTFAYESİ GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİK ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kurum-vatandaş ilişkisinin en güzel örneklerinden biri olan belediye hizmetlerine gönüllü katılım çalışmalarına devam ediyor.
ORDU İTFAYESİ GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİK ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kurum-vatandaş ilişkisinin en güzel örneklerinden biri olan belediye hizmetlerine gönüllü katılım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği faaliyetlerle her türlü itfai olaylara en hızlı ve profesyonel şekilde müdahale eden ekipler, önleme ve eğitim çalışmalarıyla da itfai olayların oluşmasının önüne geçmek için bilgilendirme ve eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor. 

DAMARLI MAHALLESİNDE GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİK EĞİTİMİ BAŞLATILDI

İtfai olaylara en erken şekilde müdahalede önemli bir yer tutan gönüllü itfaiyecilik çalışmalarına hız veren İtfaiye Dairesi Başkanlığı Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinden gelen talep üzerine mahallede 45 saatlik gönüllü itfaiyecilik eğitimi başlattı. İtfaiye teşkilatının ve Ordu’nun yangın istatistikleri hakkında bilgi verilerek başlanılan eğitimde, yangına müdahale şekilleri ve ekip çalışması üzerinde tatbikatlar gerçekleştirilecek.

ARAMA KURTARMA VE MÜDAHALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE GÖREV YAPACAKLAR

Gönüllü itfaiyeciler, eğitim programı sonrası İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Müdahale Şube Müdürlüğü bünyesinde, bulundukları ilçelerdeki itfaiye birimleri tarafından koordine edilecekler. Ayrıca Müdahale Şube Müdürlüğü koordinesinde araç-gereç ve malzeme desteği sağlanacak olan gönüllü itfaiyeciler, itfaiye teşkilatının her türlü eğitim ve diğer organizasyonlarında da yer alacak.

Öte yandan eğitim programı hakkında değerlendirmelerde bulunan ve büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, her türlü hizmeti ikamet ettikleri yerlere kadar getiren Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Mücahit Gürel





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler