HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 10:43

CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni

CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Nilgün Yılmaz, görevi Sakine Kuzu'dan devraldı.
CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı'nda Devir Teslim Töreni

CHP Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, mevcut Başkan Sakine Kuzu görevini Nilgün Yılmaz'a devretti. Törende bir konuşma yapan Sakine Kuzu, yeni başkan Nilgün Yılmaz'a başarılar diledi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Nilgün Yılmaz, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bugün burada Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığını devralmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Öncelikle İl kongre sürecimizde parti içi demokrasimiz adına, almış olduğu görev ve sorumluluk bilinciyle uzaktan yakından gelip oylarını kullanan tüm kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kıymetli Başkanımız Sn. Sakine Kuzu ve yönetim kurulu üyelerine emekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bu görevi bizlere layık gören herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Kadınların gücünü, azmini ve kararlılığını en iyi şekilde temsil etmek, toplumumuzun her kesiminde sesimizi duyurmak ve hak ettiğimiz yerlere ulaşmak için el birliğiyle çalışacağımıza inancımız tamdır. Bugün hep birlikte, güçlü ve kararlı adımlarla daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceğimiz bir başlangıç yapıyoruz. Bu yolda kadınlarımızın toplumsal, ekonomik ve siyasi hayatta daha aktif ve etkili bir şekilde yer almasını sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Görev sürem boyunca sizlerin desteği ve iş birliği ile başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, daha güçlü, daha eşit ve daha adil bir toplum için mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize katılımınız ve desteğiniz için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum."

Muzaffer Şensoy





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler