HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 11:23

TABELA KALDIRILDI

Çaka Halk Plajı, giriş yolunun bir vatandaşın tapulu malı olduğu öğrenildikten sonra, plajın girişine "Çaka Plaj. Giriş Ücretlidir. Özel Mülkiyet" yazısı asılmasıyla gündeme oturdu.
TABELA KALDIRILDI

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde bulunan ve bölgenin en güzel plajı olarak gösterilen Çaka Halk Plajı, giriş yolunun bir vatandaşın tapulu malı olduğu öğrenildikten sonra, plajın girişine "Çaka Plaj. Giriş Ücretlidir. Özel Mülkiyet" yazısı asılmasıyla gündeme oturdu.

Şezlongların Durumu Farklı

Şezlongların bulunduğu alanın bu olayla ilgisi bulunmadığı belirtildi. Şezlongları işleten işletmenin, Milli Emlak'tan ecrimisil karşılığı kiraladığı alanı olduğu belirtildi.

Ordu Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ordu İli Perşembe İlçesi Kurtuluş Mahallesinde bulunan Karayollarına ait Çaka plajı dinlenme yerinin bir bölümünün mahkeme süreci sonucunda Kurtuluş Mahallesinden A.B. (1948 doğumlu-erkek) isimli şahsa ait olduğuna karar verilmesi üzerine, bahse konu şahıs bu taşınmaza demir kapı yapmak sureti ile kapatmıştır. Konu ile ilgili olarak 14 Temmuz 2024 günü Ordu Büyükşehir Zabıta Ekipleri ve İmar Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bahse konu taşınmazın tapu kaydı ve mahkeme sonucu kontrol edilmiş olup, şahsın yeri kapatmasında herhangi bir sakınca olmadığı ancak otopark ruhsatı olmaması sebebi ile konaklayan araçlardan ücret talep edemeyeceklerini konusunda uyarılmış ve girişin ücretli olduğunu gösterir tabela kaldırılmıştır." Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : TABELA, KALDIRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler