HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 13:22

Ordu Ford Bayi en başarılı 14 arasında

Ordu Ford Bayi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Altaş, Ford'un düzenlediği 2024 The President's Award ödüllerinde önemli bir başarıya imza attı.
Ordu Ford Bayi en başarılı 14 arasında

Ordu Ford Bayi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Altaş, Ford'un düzenlediği 2024 The President's Award ödüllerinde önemli bir başarıya imza attı. Ordu Ford Bayisi, Türkiye genelindeki en başarılı 14 bayi arasında yer alarak büyük bir gurur yaşadı. Ödüller, İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi ve Ordu Ford Bayisi adına ödülü Servet Altaş aldı.

Başarılı bayi olarak ödülü kabul eden Servet Altaş, tören sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Türkiye'deki tüm Ford bayileri arasında en başarılı 14 bayi arasına girerek önemli bir başarı elde ettik. Bu başarıda emeği geçen tüm Ordululara ve mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Karadeniz bölgesinde de en başarılı bayi olarak Trabzon ve Samsun gibi illeri geride bırakmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu başarıyı sürdüreceğimize inancım tam."

Ordu Ford Bayisi, gösterdiği üstün performans ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkarak hem bölgesinde hem de Türkiye genelinde takdir toplamaya devam ediyor.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : Ordu, Ford, Bayi, en, başarılı, 14, arasında

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler