HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 15:56

BAŞKAN KARLIBEL “ÇABALAR FAYDA VERDİ”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel “çabalar fayda” etti diyerek Bakan Uroğlu’na teşekkür etti.
BAŞKAN KARLIBEL “ÇABALAR FAYDA VERDİ”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından Kabadüz - Çambaşı yolunun ödeneğinin artırılması ve yapım sürecinin hızlandırılması talimatı verilmesine ilişkin Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel “çabalar fayda” etti diyerek Bakan Uroğlu’na teşekkür etti.

Konu ile yazılı açıklama yapan OTSO Başkanı Adil Levent Karlıbel,

“Yaklaşık 5 aydır turizm sektör temsilcileri ile çalıştaylar gerçekleştirerek Ordu’nun turizm yol haritasını belirlemek için çalışıyoruz. İlimizin en önemli destinasyon alanı olan Çambaşı Yaylamızın daha fazla tanıtılabilmesi için önceliğimiz her zaman Kabadüz - Çambaşı yolunun biran önce tamamlanması olmuştur. Nisan ayında yaptığımız “Ordu İş Dünyasının Hedef, Sorun ve Beklentilerinin” konuşulduğu OTSO Kalkınma Manifestosunda taleplerimiz dosyasında Kabadüz - Çambaşı yolunun tamamlanması istediğimizi ilettik. Yine Haziran ayı içerisinde Kabadüz – Çambaşı yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giderek yılan hikayesine dönen yolun ilimize kazandırılmasını istedik. Dün ise çabalarımızın fayda ettiğini gördük ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu tarafından Kabadüz - Çambaşı yolunun ödeneğinin artırılması ve yapım sürecinin hızlandırılması talimatı verildi. İlimiz için son derece öneme sahip Kabadüz - Çambaşı yolunun tamamlanması için talimat veren ve ödeneğini artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na kurumum ve turizm sektör temsilcileri olarak teşekkür ederim. İnşallah bu sözler havada kalmaz. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kabadüz – Çambaşı yolunun çalışmalarını takipçisi olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, KARLIBEL, “ÇABALAR, FAYDA, VERDİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler