HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 08:57

EKMEĞE ZAM KAPIDA!..

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, “Zammı en asgari düzeyde tutacağız. Planımız ekmeğin kilogram fiyatını 50 liraya çıkartmak. Böylece 250 gram ekmek 12 lira 50 kuruştan satılacak.” dedi
EKMEĞE ZAM KAPIDA!..

Başkan Yazıcı, ‘’Maliyetler her geçen gün artıyor. Fırıncı esnafı zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyor. Halkımızın durumuda mağlum. Her geçen gün alım gücü düşüyor. Ordu’da ekmek fiyatları zamlanacak. Her geçen gün ağırlaşan hayat şartları ve geçim sıkıntısı dar gelirlinin kabusu olurken Ordu’da ekmek fiyatlarına zam geliyor. Girdi maliyetindeki artışlar, akaryakıt ve elektriğe gelen zamlardan sonra ekmek fiyatlarına da zam geliyor.

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı, bu konuda çalışma yapıldığını doğruladı. Bizlerde fırıncı esnafı olarak eleman çalıştırıyoruz. Maaş, vergi ödüyoruz. Bizim en büyük girdimiz un, maya ve enerji. Bunlara zam gelince bizimde zam yapmamız kaçınılmaz oluyor. Biz fırıncı esnafı zarar etmeyelim istiyoruz. Halkımızda ekmeğe en ucuz şekilde ulaşsın istiyoruz’’ dedi.

Ordu Fırıncılar Odası Başkanı İsa Yazıcı şu anda ekmeğin kilogram fiyatının 40 lira olduğunu ve 250 gr ekmeğin 10 liradan satıldığını söyledi. Yazıcı, ‘’ Çalışma yapıyoruz. Zammı en asgari düzeyde tutacağız. Planımız ekmeğin kilogram fiyatını 50 liraya çıkartmak. Böylece 250 gram ekmek 12 lira 50 kuruştan satılacak.

Ekmekte gram azaltmak yerine fiyatlarda %12,5 zam yapmayı tercih ediyoruz’’ diye konuştu.

Ekmek’te çalışma tamamlandığı taktirde zamlı fiyattan satışlar Ağustos ayının ilk haftasında başlayacak.

Öte yandan çavdar, buğday gibi ekmeklerde ise fiyatlar fırıncılara bırakılıyor.

HABER: Can ACAR




Anahtar Kelimeler : EKMEĞE, ZAM, KAPIDA!..

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler