HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 12:39

Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

"Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün Başkanlığında İlimizde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi"
Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

"Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün Başkanlığında İlimizde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi"

Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün liderliğinde, İlimiz genelinde sunulan sağlık hizmetleri üzerine bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Müdürlük yöneticileri de katıldı.

Toplantı hakkında konuşan Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, "Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, İlimiz genelinde sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirerek, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma yollarını tartıştık. Yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bu toplantı, sağlık alanında ilimizdeki gelişmeleri ve hizmet kalitesini artırma stratejilerini belirlemede önemli bir adım oldu." dedi.

Bu tür toplantıların düzenli olarak yapıldığını ve sağlık hizmetlerinin sürekli olarak iyileştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirten Dr. Tüzün, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı.

MÜCAHİT GÜREL




Anahtar Kelimeler : Sağlık, Hizmetleri, Değerlendirildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler