HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Temmuz 2024 Pazar Saat: 18:27

‘’ Peşkeş Çektirmeyeceğiz’’

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun Perşembe Yaylası’ndaki maden talanına karşısında duracaklarını imza kampanyası başlatacaklarını söyledi
‘’ Peşkeş Çektirmeyeceğiz’’

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun Perşembe Yaylası’ndaki maden talanına karşısında duracaklarını imza kampanyası başlatacaklarını söyledi

Seyit Torun; “İçinde bulunduğumuz durumun farkına varmazsak yarın çok şey geçmiş olacak. Bakın Fatsa’da aynısını yaptılar. İliç’te birçok yerde aynısını yaptılar. Hepsinde siyanürle altın aradılar. Siyanürü bize bıraktılar, altınını aldılar. Onlar zengin oldu, biz hasta olduk” diye konuştu.

‘’ Peşkeş Çektirmeyeceğiz’’

Mücadeleye devam edeceklerini kaydeden CHP Ordu Milletvekili Seyit  Torun şu açıklamada bulundu

 “Şu anda çok önemli bir tehditle karşı karşıyayız. Bunun farkına varın. Sanki Türkiye'ye bir şey kazandıracak. Bu bölgeye katkı sağlayacak gibi düşünülüyor. Buradan altın çıkmış olsa bile bize kalmayacak. Burada sadece yapılmak istenen kirli pazarlıklarla burada geleceği yok etmek, suyumuzu, havamızı kirletmek ve insanımızı buradan göç ettirmek. Aybastı göç vere vere yetmedi mi? Bugün de terk etmediğimiz gibi yarın da terk etmeyeceğiz. Yaylarımızı o yabancı kartellere ve altın mafyasına asla peşkeş çektirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yabancı kartellere peşkeş çektirmeyeceklerini dile getiren Milletvekili Torun, yaylaların maden talanının karşısında duracaklarını ifade ederek, “Büyükşehirse Büyükşehir, Bakanlıksa bakanlık, hangi kurumsa karşısında dikileceğiz. Birlik olursak, hep beraber olsa başarırız arkadaşlar. Yerin üstü altından değerlidir. Bugün Türkiye'nin de her bir tarafında aynı talan devam ediyor ve bir kandırmacanın içindeler. Bunların gözünü rant bürümüş, bunların gözünü para bürümüş. Bunlara hep beraber dur diyeceğiz ve Perşembe Yaylası’nı, bu coğrafyayı asla bozdurmayacağız, asla dokundurtmayacağız. Yabancı kartellere peşkeş çektirmeyeceğiz. Burada gelip geçen bütün dostlarımızı imza atmaya davet ediyoruz” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Huriye Tuğçe Arslan




Anahtar Kelimeler : ‘’, Peşkeş, Çektirmeyeceğiz’’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler