HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 15:12

NEET Toplantısı Bolu’da Gerçekleştirildi

“Batı Karadeniz Bölgesi NEET Toplantısı” 01-03 Temmuz 2024 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirildi.
NEET Toplantısı Bolu’da Gerçekleştirildi

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen 2023-2-TR01-KA154-YOU-000167714 numaralı “Karadeniz Bölgesindeki NEET’lerle Yerel Gençlik Politikaları Diyaloğu” projesi kapsamında, Ordu Gençlik Merkezi'nin koordinatörü olduğu Bolu Gençlik Merkezi tarafından koordine edilen “Batı Karadeniz Bölgesi NEET Toplantısı” 01-03 Temmuz 2024 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirildi.

Toplantı boyunca katılımcılar, NEET (Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler) konusunu derinlemesine ele alarak, bölgedeki gençlik politikalarının iyileştirilmesi adına önemli adımlar attılar. Bolu Valiliği, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu İŞKUR ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gibi karar alıcı kurumların temsilcileri ile yapılan toplantılar, mevcut politikaların eksikliklerinin belirlenmesi ve iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

Bu etkinlik, Karadeniz Bölgesi’ndeki NEET gençlerin sosyal ve ekonomik entegrasyonunu artırmak ve yerel gençlik politikalarının daha etkin hale getirilmesi için önemli bir platform sağladı.

Orta Karadeniz NEET Toplantısı, 06-08 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ordu’da gerçekleştirilmişti. Doğu Karadeniz NEET toplantısı ise Ekim ayında Trabzon’da gerçekleştirilecektir.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler