HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 13:55

KİTAP KAFE, GENÇLERİN GÖZDESİ OLDU

Fatsa Belediyesi tarafından şehrin sahiline inşa edilen deniz manzaralı Kitap Kafe, kısa bir süre önce hizmete girmesine rağmen özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmeye başladı.
KİTAP KAFE, GENÇLERİN GÖZDESİ OLDU

Fatsa Belediyesi tarafından şehrin sahiline inşa edilen deniz manzaralı Kitap Kafe, kısa bir süre önce hizmete girmesine rağmen özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmeye başladı.  Sahilde bulunan Eceler Eyvanı yerine yapılan Kitap Kafe gençlere hem kitap okuma keyfini yaşatan bir ortam hem de doğal güzelliklerle iç içe bir deneyim sunuyor.

  Fatsa Belediye Başkanı'nın öncülüğünde hayata geçirilen Kitap Kafe, gençlerin sosyal ve kültürel etkileşimine katkı sağlamayı hedefliyor. Deniz manzaralı terası ve modern iç mekanıyla dikkat çeken kafe, özellikle öğrenciler ve kitapseverler arasında buluşma noktası haline geldi.

“ÖĞRENCİLER İÇİN VERİMLİ BİR ÇALIŞMA ORTAMI OLUŞTU”

Fatsa Belediyesi Kitap Kafe’de düzenli olarak düzenlenen etkinlikler ve kitap tanıtımları, gençlerin edebiyat dünyasıyla daha yakından tanışmasına olanak tanıyor. Aynı zamanda sessiz çalışma alanları da bulunan kafe, öğrenciler için verimli bir çalışma ortamı sunuyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kitap Kafe'nin gençlerin kültürel gelişimine katkı sağlaması ve sosyal aktivitelerini desteklemesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Kitap Kafe gençlerimizin bizlerden en büyük talebiydi. Karadeniz’in sahile sıfır deniz manzaralı ilk kitap kafesini hizmete sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Gençler burada oldukça keyif alarak hem ders çalışacaklar hem de keyifli bir zaman geçirmiş olacaklar. Kitap Kafemizin sahil yolunda yanında olması hasebiyle de tüm kitap severleri şehrimize davet ediyorum.” dedi. 

  Gençler ise Kitap Kafe’nin sunduğu imkanlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Bu tür mekanlar şehirlere değer katar.” diye konuştular. 

  Fatsa Belediyesi'nin deniz manzaralı Kitap Kafe'si, kültürel etkinlikler ve sosyal buluşmalar için yeni bir merkez haline gelirken, şehrin gençlerinin tercih ettiği önemli bir mekan olarak yerini sağlamlaştırıyor.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : KİTAP, KAFE, GENÇLERİN, GÖZDESİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler