HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:22

TATİLİN TADINI EMEKLİLER ÇIKARDI

Tatil İçin Giresun’u Tercih Eden Emekli Vatandaşlar, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Giresun Öğrenci Yurdu’ndan Ücretsiz Faydalanmaya Başladı.
TATİLİN TADINI EMEKLİLER ÇIKARDI

"2024 Emeklilik Yılı" kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle yurtların kapıları, 15 Temmuz itibarıyla emeklilere açıldı.
15 Temmuz-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu uygulama ile Giresun’da da hizmet verilmeye başlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, Giresun Öğrenci Yurdu’nda kalan emekli vatandaşları ziyaret ederek onlarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında, emekli vatandaşlarla bire bir görüşme yaparak memnuniyetlerini ve taleplerini dinledi.
İl Müdürü ERGÜN; ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, “bu tür projelerin emeklilerin sosyal hayata daha fazla katılmalarını sağladığını vurguladı. Ayrıca, emeklilerin sadece barınma değil, aynı zamanda sosyal etkinliklere katılım sağlayabileceklerini de belirtti. Bu dönemde, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek ve emekliler, bu etkinlikler aracılığıyla hem keyifli zaman geçirecek hem de yeni dostluklar kurma fırsatı bulacaklar.“ ifadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : TATİLİN, TADINI, EMEKLİLER, ÇIKARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler