HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 12:14

Dursun Tüzün'den Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İncelemesi

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşaat alanında detaylı bir inceleme gerçekleştirildi.
Dursun Tüzün'den Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İncelemesi

Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ile birlikte, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşaat alanında detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

İnceleme sırasında, projenin ilerleyişi hakkında bilgi alan Tüzün ve Tok, merkezde yapılacak çalışmaların sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma amacı taşıdığını vurguladılar. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin, bölgedeki diş sağlık hizmetlerine önemli katkılar sağlayacağı ve halkın daha kapsamlı sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağı ifade edildi.

Tüzün ve Tok, projeyle ilgili gerekli düzenlemelerin ve iyileştirmelerin yapılacağını belirterek, vatandaşların sağlığını ön planda tutan bu tür projelerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte, modern sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Umut Demir





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler