HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 15:23

"Kendi Ödemedikleri Parayı Bizden Kesiyorlar"

"En borçlu belediyelerin Bursa, Sakarya, Ordu, Balıkesir ve Denizli olduğunu ifade eden Özel,"Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar. Bu sayede çöpler toplanamasın, toplu taşıma aksasın istiyorlar," dedi.
"Kendi Ödemedikleri Parayı Bizden Kesiyorlar"

AHMET FURKAN ÇETİN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Balıkesir Halk Buluşması"nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu 'na olan birikmiş borçlarını ödesin. Öyle 25 kuruşa simit yok" çıkışına yanıt verdi.

Özel, Erdoğan'ın açıklamalarını "hazımsızlık" olarak nitelendirerek, belediyelerin borçlarına rağmen hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı. Belediyelerin dünyanın farklı yerlerinden fon ve kaynak bulmaya çalıştığını belirten Özel, imza atılmadığını ve bu yüzden hizmetlerin engellendiğini ifade etti.

"EN BORÇLU BELEDİYELER AKP'DEN DEVRALDIĞIMIZ BELEDİYELER"

Özel, Türkiye'deki belediyelerin SGK'ya olan toplam borcunun 14 milyar 699 lira olduğunu belirterek, en borçlu belediyelerin AKP'den devraldıkları belediyeler olduğunu söyledi. En borçlu belediyelerin Bursa, Sakarya, Ordu, Balıkesir ve Denizli olduğunu ifade eden Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar. Bu sayede çöpler toplanamasın, toplu taşıma aksasın istiyorlar," dedi.

"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Özel, CHP'li belediyelerin engellemelere rağmen hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak, "Köpürsen de neye başvurursan başvur bir yolunu bulacağız, bu hizmeti yapacağız, milletin gönlünü fethedeceğiz ve o iktidarı senin elinden alacağız," ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in bu açıklamaları, CHP'li belediyelerin hizmet etme konusundaki kararlılığını ve AKP'nin belediyelere yönelik politikalarını eleştirdi.  




Anahtar Kelimeler : Kendi, Ödemedikleri, Parayı, Bizden, Kesiyorlar

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler