HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2024 Cuma Saat: 08:55

KENT LOKANTASI AÇIN

CHP’li Belediyelerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı Kent Lokantaları Türkiye genelinde özellikle CHP’li Belediye Başkanlıklarınca hızla açılıyor.
KENT LOKANTASI AÇIN

CHP’li Belediyelerin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı Kent Lokantaları Türkiye genelinde özellikle CHP’li Belediye Başkanlıklarınca hızla açılıyor.

Bu lokantalara fiyatlarının ucuzluğu nedeniyle her kesimden vatandaş faydalanıyor. Siyaseten hiçbir ayrım yapılmayan tesislerde özellikle emekli, dar gelirli vatandaşlar itibar gösterirken esnafta faydalanıyor.

Genellikle sabah saat 11.00 de açılıyor saat 16.00 da kapanıyor.

Köyümüzün muhtarı Hilmi Güler neden böyle bir hizmeti düşünmez.  Oysa elinde Enver Yılmaz tarafından alınan koskocaman bir ( Tır ) mutfak aracı bulunmuşken. Afetlerde il dışına gönderilerek başarılı bir yiyecek içecek sunan araç son derece başarılı da. Büyükçe bir yer bulunabilir veya güzel bir çadır köyün orta yerine konumlandırılıp emekli, az gelirli vatandaşlara ve esnafa hizmet verebilir. Bu hizmet CHP’li belediyelerce başlatıldığı için Hilmi Güler bu hizmeti başaramaz. Etrafındaki Demir Kalkan nedeniyle ancak hoşuna gidecek haberlerden haberi olur. Partilisi dahil vatandaş ancak kalkana sahip olanlarca dilediklerine randevu verirler. Çoğunluk vatandaş Hilmi Güler’in yüzünü göremez.

Görev kime düşer sizce. Başta Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve CHP’li ilçe Belediye Başkanlarına düşer.

Ben ısrarla adeta haykırıyorum Ordu Türkiye’nin 2. Büyük köyüdür. Büyükçe bir muhtarlığı vardır 19 tanede küçük yerleşimleri bulunuyor. Öyle ya koskocaman Gaziantep gastronomide milyonlarca ziyaretçisi varken, onlarca üretimini yurtiçi, yurt dışına pazarlayan OSB’si bulunurken, turizmden hak ettiği ziyaretçiyi ağırlarken, Ordu Gaziantep’in yanına bile erişemez. 2. OSB’yi bile yıllardır başaramamış bir köyden ne beklenebilir ki. Buna ilaveten k 3. Olarak köy statüsünü İzmir’ liler de haykırmaya başladı.

HABER: ATİLLA ŞİMŞEK




Anahtar Kelimeler : KENT, LOKANTASI, AÇIN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler