HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2024 Cuma Saat: 08:58

"SOKAK HAYVANLARININ UYUTULMASINA KARŞIYIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı olduklarını duyurdu.
"SOKAK HAYVANLARININ UYUTULMASINA KARŞIYIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı olduklarını duyurdu. Gürsoy, yaptığı basın açıklamasında, sokak hayvanlarının da bir yaşam hakkı olduğunu ve bu canlıların korunması gerektiğini belirtti.

HAYVAN HAKLARI KONUSUNDA SESSİZLİK OLMAMALIDIR

Gürsoy, “Sokak hayvanları yalnızca doğal yaşamın bir parçası değil, aynı zamanda toplumumuzun önemli birer varlığıdır. Bu canlılarla ilgili atılacak her adımda, insanlığımızı ve merhametimizi göstermek zorundayız. Hayvanların uyutulması, modern bir şehir anlayışıyla asla bağdaşmayan bir uygulamadır” dedi.

SORUNLARA KALICI ÇÖZÜMLER BULMALIYIZ

Başkan Gürsoy, sokak hayvanları ile ilgili sorunların kalıcı çözümlerle giderilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Geçici çözümler yerine, hayvanları koruyan ve onların ihtiyaçlarını karşılayan sürdürülebilir politikaları hayata geçirmeliyiz. Barınma, beslenme ve sağlık hizmetlerini sağlamak, yönetimlerin sorumluluğundadır,” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI

Gürsoy, tüm vatandaşları sokak hayvanlarına sahip çıkmaya ve bu konuda farkındalık oluşturmaya davet ederek: “Hayvanlar için bir araya geleceğimiz, duyarlılığımızı ortaya koyacağımız günler diliyorum. Sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan çalışmalara destek vermek, hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi.

TEPKİMİZİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, CHP olarak sokak hayvanlarının haklarını savunmaya ve bu konuda gerekli tepkileri sunmaya devam edeceklerini belirtti. Gürsoy, “Her canlı gibi sokak hayvanlarının da yaşam hakkı vardır. Onları uyutmak yerine, koruyalım ve sahip çıkalım,” dedi. BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : SOKAK, HAYVANLARININ, UYUTULMASINA, KARŞIYIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler