HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2024 Cuma Saat: 16:13

Çocukları Serinleten Sürpriz

Altınordu Belediyesi, yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde, yaz kurslarında Kur'an eğitimi alan yaklaşık 5 bin çocuğa dondurma ikramı gerçekleştiriyor.

Yaşamın her alanında hayata geçirdiği uygulamalarla takdir toplayan Altınordu Belediyesi, sıcak havalarda çocukları unutmadı. Devlete bağlı camilerde verilen Kur’an eğitimlerine katılan yaklaşık 5 bin çocuk için dondurma ikramına başlandı. Kent merkezindeki camilerden başlanılan dondurma dağıtımına kırsal mahalleler de dahil edilecek. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Sevgili kardeşlerimin mutluluğu için her türlü adımı atıyoruz. Yaz Kuran kurslarında eğitim gören kardeşlerimize serinleten bir sürpriz yapmak istedik. Devlete bağlı bütün camilerde eğitim gören kardeşlerimize ulaşacağız” dedi. 

ÇOCUKLARDAN TEŞEKKÜR

Kur’an kursuna katılan 9 yaşındaki Defne Demir, “Ben üst katta çalışıyordum. Belediye bize dondurma ikram edecek dediler. Ben şaşırdım. Çünkü ilk defa böyle belediyenin dondurma ikram ettiğini gördüm. Daha sonra ağabeylerimiz bize dondurmaları verdiler. Çok mutlu oldum. Başkanımızın bize dondurma ikram etmesi çok güzel bir şeydi. Belediye Başkanımız Ulaş ağabeyimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

14 yaşındaki Selman Bera Palavar, “Yaz Kur’an kursuna katılmak için camiye geldim. Belediyemizden bugün çok güzel bir hediye geldi bize. Dondurma ikram edildi. Ulaş Tepe başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu davranışı bizim hoşumuza gitti. Yazın sıcağında çok güzel oldu” ifadelerinde bulundu.

Eymen Ata Candan, Tura Mirza Öztürk,Ceren Çabuk ise, “Bu sıcakta böyle bir ikram çok güzel oldu. Bütün arkadaşlarımıza iyi geldi. Bu düşüncelerinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

VELİLER DE MEMNUN KALDI

Çocuğunu Kur’an kursuna gönderen Ebru Kara konuşmasında, “Bu hizmet için Altınordu Belediyemize ve Başkanımız Ualş Tepe’ye çok teşekkür ederiz. Bu sıcak havalarda çocuklarımız mutlu oldu” ifadelerine yer verdi.

Yeliz Yılmaz da, “Bu çok güzel bir uygulama. Başkanımıza ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Çocuklar için güzel oldu. Dondurma yedikleri için mutlu oldular” dedi.    




Anahtar Kelimeler : Çocukları, Serinleten, Sürpriz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler