HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2024 Cuma Saat: 16:23

ÜÇ ORDULU BAHÇELİ'NİN LİSTESİNDE YER ALIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP aleyhine söylemleri nedeniyle hukuki yollara mücadele edeceğini açıkladığı 154 kişilik listede 3 Ordulu isim var.
ÜÇ ORDULU BAHÇELİ'NİN LİSTESİNDE YER ALIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 154 kişilik bir liste hazırladığını ve bu kişilerin MHP aleyhine yaptığı açıklamalar nedeniyle hukuki yollara başvuracaklarını duyurmuştu.

Bahçeli’nin mahkemeye sunduğu, ancak kabul edilmeyen dilekçede yer alan isimler içerisinde 3 Ordulu isimde bulunuyor.

2024 yılı içinde MHP’ye karşı haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, küçük görmeler ve suçlamalar yapıldığını ifade eden ve bu söylemleri bir listede topladıklarını belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

“Bazı çevreler 2024 yılı içerisinde MHP’ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, küçük görmeler ve suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunlar toplamda 154 kişidir. MHP olarak basın mensuplarına bu çerçeveden bakmak istiyorum. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz ama yakın takip altındayız. Görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte ve hangi programda nasıl konuştuklarının, MHP’ye nasıl hakaretler yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir, günü geldiğinde eyleme de geçecektir. Eylem, hukuki nitelikte olacaktır. ‘Bizi hedef gösteriyorlar’ saçmalığından da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap dahi olmayı kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka karşılaşacağız.”

Listede Kimler Var?

Bahçeli tarafından açıklanan 154 kişilik Ordulu isimlerde var. Listedeki Ordulu isimler, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Ordu Milletvekili ve Mustafa Adıgüzel ve Sözcü Gazetesi Yazarı Nedim Türkmen...

Orducu




Anahtar Kelimeler : ÜÇ, ORDULU, BAHÇELİ'NİN, LİSTESİNDE, YER, ALIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler