HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Temmuz 2024 Cumartesi Saat: 10:23

Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak!

Adli Tıp Kurumu, merkez ve diğer illerde bulunan bağlı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 80 pozisyonda sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
Adli Tıp Kurumu 80 sözleşmeli personel alacak!

Adli Tıp Kurumu, merkez ve diğer illerde bulunan bağlı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 80 pozisyonda sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili pozisyonların yeri, unvanı, niteliği ve özel şartları belirtilmiş olup, başvuruda bulunacak adaylar için detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Başvuru Tarihleri

Adaylar, başvurularını 5 Ağustos saat 10.00'dan itibaren yapabilecekler. Son başvuru tarihi ise 11 Ağustos saat 23.59 olarak belirlenmiştir. Başvurular, Adli Tıp Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen tarihler arasında gerekli belgeleri ve bilgileri eksiksiz şekilde sunmaları gerekmektedir. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından, uygun görülen adaylar mülakat ve değerlendirme süreçlerine tabi tutulacaktır.

Adli Tıp Kurumu'nun sözleşmeli personel alımına ilişkin detaylı bilgi ve başvuru koşulları için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : Adli, Tıp, Kurumu, 80, sözleşmeli, personel, alacak!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler