HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 14:57

“ALTINORDU’NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ”

Stratejik plan belirleme toplantılarına katılan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, şehrin geleceğini kentte yaşayanlarla birlikte planlamak istediklerini söyledi.
“ALTINORDU’NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ”

BAŞKAN TEPE: “ALTINORDU’NUN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ”

 

Stratejik plan belirleme toplantılarına katılan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, şehrin geleceğini kentte yaşayanlarla birlikte planlamak istediklerini söyledi. Tepe, “Şehir ile ilgili hayali olan herkesle ortak bir paydada buluşarak, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aslında yerel yönetimlerde gördüğüm en büyük sorunlardan bir tanesi belediye başkanı seçiliyor, göreve geliyor, 5 yıl boyunca kendisine göre bir şey yapıyor. Ondan sonra göreve gelen kişi, o yapılanları doğru bulmuyor, ben başka bir şey yapacağım diyor. Bu sefer işler yarım kalıyor. O yüzden biz şunu yapmak istiyoruz; birlikte planlayalım. Bundan sonraki süreçte şehrin elimizde bir planı veya programı olsun ve bu plan devam edip gitsin. Diğer ülkelere baktığımızda ‘ne kadar güzel sistem kurulmuş’ diyoruz. Biz de kendi ölçeğimizde belediyemizin sistemini kurmaya çalışıyoruz” dedi.

 

“BU ŞEHRİ GELECEĞE HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ”

 Başkan Tepe, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Bu şehir siyaset üstü ve bu şehir hepimizin. Kira kontratı gibi düşünürsek de, kira kontratında şimdilik benim adım yazıyor olabilir ama hepimiz buradaki iyilikten de, güzellikten de, olum veya olumsuzluklardan sorumluyuz. O yüzden bu şehri geleceğe hep beraber taşıyacağız. Buradan çıkacak sonuçlarla belirleyeceğimiz planlarımızın da takipçisi olalım. Bu toplantılara herkes geliyor, herkes görüşünü ifade ediyor ama 1 yıl sonra ne kadarını yaptığımızı değerlendiremiyoruz. Bundan sonra bu konuları yıllık olarak değerlendireceğiz. Ne kadar yol aldığımızı konuşacağız. Hepimiz istiyoruz ki daha güzel bir şehirde yaşayalım. Sorunlarından arınmış bir şehirde yaşayalım.”

 Öte yandan Stratejik Plan Paydaş Toplantıları, pazartesi günü muhtarların katılımıyla devam edecek.

MUZAFFER ŞENSOY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler