HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 17:13

Trabzon’da Kent Lokantası İlgi Görüyor

Başkan Ahmet Kaya, 12 Temmuz'da açılan Kent Lokantası'nın büyük ilgi gördüğünü ve sosyal projelerin süreceğini söyledi.
Trabzon’da  Kent Lokantası İlgi Görüyor

Trabzon’da  Kent Lokantası İlgi Görüyor

Başkan Ahmet Kaya, 12 Temmuz'da açılan Kent Lokantası'nın büyük ilgi gördüğünü ve sosyal projelerin süreceğini söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 12 Temmuz’da açılan Kent Lokantasının, 7’den 77’ye tüm Trabzonlulara hizmet verdiğini belirtti. Başkan Kaya, Kent Lokantasının toplumun her kesiminden, her yaş grubuna hizmet sunduğunu ifade etti.

TRABZON'UN İLK KENT LOKANTASI HİZMETTE

Trabzon’un ilk Kent Lokantası, 12 Temmuz Cuma günü Meydan’daki İskenderpaşa Camii karşısında hizmet vermeye başladı. Açılışından itibaren büyük ilgi gören Kent Lokantası'nda 4 çeşit yemek, 50 TL’ye sunuluyor. Başkan Kaya, Kent Lokantasının sadece emeklilere veya belirli bir yaş grubuna değil, toplumun her kesimine hitap ettiğini vurguladı. Lokantaya ailelerin yanı sıra arkadaş gruplarının da geldiğini ve şehrin çeşitli ilçelerinden ziyaretçilerin olduğunu belirtti. Kaya, “Dolmuş ücreti verip, 4 çeşit kaliteli ve besleyici yemeğini yiyip, bir de şehir turu atarak karlı bir şekilde geri dönüyorlar” dedi.

SOSYAL PROJELER DEVAM EDECEK

Başkan Kaya, Kent Lokantası uygulaması nedeniyle her gün sayısız tebrik ve teşekkür aldığını ifade etti. Vatandaşların hayatlarına doğrudan dokunan projelerin takdir edildiğini ve bu hizmetler için teşekkür edildiğini belirten Kaya, “Vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizim en büyük ödülümüz. Kent Lokantamızın ardından ilk Halk Ekmek büfemizi de açtık. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın hayatlarına dokunacak farklı sosyal projelerimizi hayata geçireceğiz. Ortahisar Belediyesi olarak başta sosyal belediyecilik uygulamaları olmak üzere, halkımıza söz verdiğimiz projelerimizi adım adım hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Trabzon’da, Kent, Lokantası, İlgi, Görüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler