HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 21:54

PARAŞÜTÇÜLER CANİK'TE COŞTU...

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması, nefes kesici anlara sahne oldu.

Canik semalarında gerçekleştirilen bu heyecan verici etkinlikte, 18 farklı şehirden gelen sporcular birincilik için kıyasıya mücadele etti. Üç gün süren yarışmanın sonunda başarılı sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Canik’i doğa sporlarının merkezi haline getirdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde sporcuları ve doğa severleri ağırlamaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te birçok farklı spor branşında organizasyonlar düzenlemeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Canik’imizi doğa sporları tutkunlarının buluşma noktası haline getirdik. Yamaç paraşütü, doğa yürüyüşü, motokros ve daha pek çok doğa sporuna ev sahipliği yaparak, hem şehrimizden hem de farklı şehirlerden sporcularımızı ilçemizde ağırlıyoruz. Bu tür etkinliklerle ilçemizin doğal güzelliklerinin bilinirliğine katkıda bulunuyoruz. Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması’nda birincilik ve dereceler elde eden sporcularımızı içtenlikle tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması, Canik Gültepe Yamaç Paraşütü Alanı’nda yapıldı. Yarışma, Genel Klasman, Kadın Klasmanı ve Takım Klasmanı olmak üzere üç ayrı kategoride ödüller verildi. Sporcular, Canik Gültepe’den kalkış yaparak belirlenen hedefe en yakın inişi gerçekleştirmeye çalıştı. Genel Klasman birincisi Halil İbrahim Lalık, Kadın Klasmanında birinci olan Büşra Güler ve Takım Klasmanında birinciliği kazanan Bafra Havacılık Spor Kulübü oldu.

Ödül törenine Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz ve birçok protokol üyesi, sporcular ile vatandaşlar katıldı.

Haber: Mücahit GÜREL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler