HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 23:05

Samsun yapıyor biz bakıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın Çarşamba Havaalanına yolcu taşınması sorununa neşter vurarak hizmete aldığı SAMAIR otobüsleri 1 Haziran'dan bu yana toplam 24 bini aşkın yolcuyu havaalanına götürüp getird
Samsun yapıyor biz bakıyoruz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın Çarşamba Havaalanına yolcu taşınması sorununa neşter vurarak hizmete aldığı SAMAIR otobüsleri 1 Haziran'dan bu yana toplam 24 bini aşkın yolcuyu havaalanına götürüp getirdi.

Gazetemizde daha Samsunda bu seferler başlamadan konuyu dile getirm,iş. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti yapmasını Ordululkar adına istemiştik. Gülyalı ilçemizde bulunan hava alanımız için Ünye, Fatsa, Attınordu ilçelerimizden ve şehrin muhtelif yerlerinden uçak saatlerine uygun servisler konabilir demiştik. Bundan da Belediyemiz gelir, vatandaşlarımızda rahatlık sağlar diye eklemiştik.

Bakın Samsun'da 1 Haziran tarihinden itibaren SAMAIR ile Samsun-Çarşamba Havalimanı’na ulaşım hizmeti vermeye başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 11 araçla 413 sefer gerçekleştirdi.

Bizde neden olmuyor? Sorusuna gelince, boşuna demiyorum bizim köyün muhtarı Hilmi Güler başaramaz diye…

Atilla Şimşek




Anahtar Kelimeler : Samsun, yapıyor, biz, bakıyoruz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler