HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 13:38

Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla çeşitli bakanlık ve kamu kurumlarında yeni atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de Yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla çeşitli bakanlık ve kamu kurumlarında yeni atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI

Çanakkale İl Müdürü Muhammet Mermer ve Çankırı İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım görevden alındı. Ayrıca 21 ile yeni müdür ataması gerçekleştirildi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Mehmet Akif Akçalı ve Hasan Korkmaz iş müfettişliği görevine atanırken, Buğra Yıldırım Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı. Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Abdi Dölek atandı. Bakanlık bünyesinde çeşitli görevlere 16 atama daha yapıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut görevden alındı. Tokat’a Hüseyin Kır, Ardahan’a ise Yusuf Uzantı yeni il milli eğitim müdürü olarak atandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Şali Yıldırım, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Hatiboğlu, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Celal Şahin, Teftiş Kurulu Başkanı Davut Eker ve Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Uyar görevden alındı. Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Halim Özçevik atandı. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hasan Basri Velioğlu, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Mahir Ülgü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ülker Kuğu, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne İsmail Öztürk, Teftiş Kurulu Başkanlığına ise Erkan Hacıhafızoğlu getirildi.  AA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler