HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı Saat: 10:23

“Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekili Mahmut Özer’i mecliste ziyaret etti.
“Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekili Mahmut Özer’i mecliste ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve önceki dönem İlçe Başkanı İsa Yüksel de hazır bulundu.

Başkan Kibar, ziyaret sırasında Fatsa’da devam eden millet bahçesi altyapı çalışmaları, eğitim ve spor yatırımları ve diğer projeler hakkında Mahmut Özer ile verimli istişarelerde bulundu. Başkan Kibar, Sayın Bakan'ın projelere verdiği destek sözünden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Başkan Kibar, “Bizleri büyük bir nezaketle karşılayan ve projelerimize destek sözü veren Sayın Bakanımıza şahsım ve Fatsalı hemşehrilerim adına şükran ve minnet duygularımla saygılarımızı sunuyorum. Şehrimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaret, Fatsa’nın geleceği için önemli projelerin konuşulduğu ve destek sözlerinin alındığı verimli bir toplantı olarak değerlendirildi.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : “Birlikte, Çalışmaya, Devam, Edeceğiz”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler