HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı Saat: 13:27

Sanatçı Kenan Işık son yolculuğuna uğurlanıyor

Hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'a veda İstanbul'da yapıldı. Ünlü oyuncu son yolculuğuna Ankara'ya uğurlandı.
Sanatçı Kenan Işık son yolculuğuna uğurlanıyor

Türk tiyatrosunun ve sanat dünyasının önemli isimlerinden Kenan Işık, 31 Temmuz Çarşamba günü, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek. Işık, 21 Mart 2014 tarihinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu beyin kanaması geçirmiş ve o günden bu yana bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veriyordu.

Veda Töreni Düzenlendi

Kenan Işık için 30 Temmuz Salı günü Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir veda töreni düzenlendi. Törene Işık ailesinin yanı sıra, sanat camiasından birçok isim ve sevenleri katıldı. Ailesinin taziyeleri kabul ettiği veda töreninde, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kenan Işık’ın oğlu Mehmet Işık, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy konuşma yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk bayrağına sarılı tabutun yanı başında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün çok değerli tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci, kültür insanı Kenan Işık'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Kenan Bey, toplumun her kesimi tarafından sevilen, saygı gören ve takdir edilen bir insandı. Gerek sahne üstünde, gerek kamera arkasında birbirinden başarılı birçok çalışmayla, gönülden insanların sevgisini kazanmıştır.”

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : Sanatçı, Kenan, Işık, son, yolculuğuna, uğurlanıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler