HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:15

ÇALIŞMALARIN ADRESİ: CUMHURİYET

Altınordu Belediyesi, temmuz ayında hayata geçirdiği ‘Altınordu Temizlik Harekâtı’ çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
ÇALIŞMALARIN ADRESİ: CUMHURİYET

Altınordu Belediyesi, temmuz ayında hayata geçirdiği ‘Altınordu Temizlik Harekâtı’ çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kent merkezinde yapılan 3 mahalledeki hummalı çalışmaların ardından ‘Altınordu Temizlik Harekâtı’nın bu kez adresi Cumhuriyet Mahallesi oldu. Köşe bucak temizlikten bakım onarıma kapsamlı çalışmalar yürüten ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’ni daha modern bir görünüme kavuşturuyor.

Daha temiz ve modern bir şehir inşa etmek amacıyla ‘Altınordu Temizlik Harekâtı’ başlatan Altınordu Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Bahçelievler Mahallesi’nden başlayan ve ardından Durugöl Mahallesi ile Akyazı Mahallesi’nden devam eden ‘Altınordu Temizlik Harekâtı’ çalışmaları, bu hafta da Cumhuriyet Mahallesi’nde start aldı. Temizlik, Zabıta, Fen, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Cumhuriyet Mahallesi’nde yol kenarlarındaki yabani otlar biçildi. Cadde ve sokaklar süpürülüp yıkanırken, görüntü kirlilikleri de ortadan kaldırıldı. Yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ise dezenfekte edilip, boyandı ve ilaçlandı. Tahrip olan yol ve kaldırımların ise bakım onarımları yapıldı. Ayrıca mahalledeki ibadethanelerin de hijyen çalışmaları gerçekleştirildi. 

VATANDAŞLAR KAPSAMLI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Cadde cadde, sokak sokak yürüyerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Tepe, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Ulaş Tepe, mahallede yapılması gereken öncelikli konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Belediye ekip, araç ve ekipmanlarının mahallelerinde yürüttükleri çalışmaları gören vatandaşlar hem çalışmalardan hem de yürütülen çalışmaların başında yer alan Başkan Ulaş Tepe’nin yaklaşımından oldukça memnun kalıyorlar.

BAŞKAN TEPE: “KAPSAMLI BİR TEMİZLİK ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYORUZ”

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ulaş Tepe, mahallelerde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüldüğünü belirterek, “‘Altınordu Temizlik Harekâtı’ kapsamında temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk olarak Bahçelievler, Durugöl ve Akyazı Mahallemizde çalışmıştık. Bugün de Cumhuriyet Mahallemizdeyiz. Temizlik İşleri, Zabıta, Fen İşleri, Park ve Bahçe Müdürlüklerimizle birlikte hem parklarımızı hem camilerimizi hem yeşil alanlarımızı hem de yol kenarları olmak üzere mahallemizde ciddi bir temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Mahallemizdeki çöp konteynerlerinin tamamını elden geçiyoruz. Hepsini boyuyoruz, temizliyoruz ve dezenfekte ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Tepe, Altınordu Temizlik Harekâtı çalışmalarının tüm merkez mahallelerde uygulanacağını sözlerine ekledi.

Huriye Tuğçe Arslan




Anahtar Kelimeler : ÇALIŞMALARIN, ADRESİ:, CUMHURİYET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler